Concerthistorie

In de afgelopen jaren hebben we een aantal hoogtepunten mogen beleven. Hieronder een selectie uit de afgelopen jaren.

Weekend Pferdsdorf, Duitsland 2 mei t/m 4 mei 2014

Een weekend waarin werd opgetreden en er tijd was voor een gezellig samenzijn.

Deelname aan Nederland Zingt steeds Beter, 2013

Reflection heeft het met veel enthousiasme gehaald tot de halve finale.

Weekend Reims, Frankrijk 30 maart t/m 1 april 2012

Een weekend waarin werd opgetreden en er tijd was voor een gezellig samenzijn.

Bergschenhoek 4 april 2009 t/m Waarder 10 april 2010

De ‘House of Praise’ concerttour. Het publiek werd meegenomen in een zoektocht naar aanbidding waarbij vragen klinken als ‘Twijfel jij ook wel eens? Laat jij je altijd door God leiden? Kan je God overal aanbidden?’ ‘House of Praise’ is een productie die begint in een sfeer van ingetogenheid en waar vervolgens muziek, tekst en beweging samensmelten tot een climax van aanbidding.

Utrecht – 24 december 2007

Medewerking aan de kerstavonddienst in het concertgebouw te Amsterdam.

 


 

 

 

 

Utrecht – 19 februari 2005 t/m Bergschenhoek – 8 april 2006

Tournee van de gospelmusical The Journey. Voor het 20-jarig jubileum van Reflection hebben we The Journey, een totaalproductie van zang, beweging, geluid, beeld en licht, op de planken gebracht. We hebben The Journey op 16 plaatsen mogen uitvoeren en daarmee circa 5800 mensen bereikt. The Journey beschrijft op muzikale wijze Jezus’ reis die Hij gedurende zijn leven heeft afgelegd. Wij zijn allemaal op reis en we moeten ons bewust zijn waar deze reis heen gaat. Het gaat dus ook om ons eigen reisverhaal in deze huidige, complexe maatschappij. Het leven in navolging van Jezus Christus is niet even een sprintje trekken. Het vraagt een langdurige inzet en karakter om allerlei tegenslagen en zwakke momenten te weerstaan.

Utrecht – 1 maart 2003

Presentatieconcert van de CD ‘Walking Together’.

 

 

 

 

 

 

 

 

Doesburg – 6 november 2002

Opnames voor ‘Nederland Zingt’ samen met de koren SIGN, Spring, Rejoice en Holland Jongerenkoor. Allemaal onder leiding van onze toenmalige dirigent Remco Hakkert.

Utrecht – 18 november 2000

Concert in het teken van de afsluiting van het 15-jarig jubileum van Reflection. Het jubileumjaar stond in het teken van Wereldkinderen waar we 12.000 gulden voor hebben kunnen inzamelen.

Utrecht – 27 juni 1998

Concert in verband met 10-jarig jubileum van Remco Hakkert als dirigent van Reflection.

Utrecht – 25 oktober 1997

In het Beatrix theater organiseerde Reflection een benefietconcert met medewerking van Ralph van Manen en The Jaffo Gate Quartet.