Project “Onderweg”

Na bijna een jaar aan voorbereidingen was het zondagavond 16 februari 2020 eindelijk zover: de première van ons nieuwe project ”Onderweg”!

Tijdens het project volgen we een reiziger die onderweg is naar een feest. Gedurende de reis komt de reiziger allemaal verschillende mensen tegen die op de één of andere manier de weg naar het feest zijn kwijtgeraakt. Dit levert bijzondere ontmoetingen op, en we zien hoe een klein gebaar de levens van mensen kan veranderen. Zo speelt het licht van God er steeds tussendoor. Je merkt het in de opluchting na bevrijding, de ontmoetingen die weer hoop geven, een lied dat vertolkt dat je gevonden zult worden als je je verloren voelt. En uiteindelijk de belofte van een blij feest waarheen we onderweg zijn.
Kortom, we zien dat we Gods liefde mogen uitdelen aan de mensen om ons heen, gewoon terwijl we onderweg zijn naar hét Feest!


Wat was het fijn om na een jaar onderweg te zijn met ons project, onze reis te delen met de aanwezigen op de première! Hoe mooi ook om achteraf te horen dat de toeschouwers zich herkenden in sketches, kippenvel kregen van een lied, of juist bemoedigd waren door een tekst!

Is dit nu het einde van onze reis? Zeker niet, we hopen deze boodschap met nog veel meer mensen te kunnen delen. De première was pas de start van onze reis. We hopen het land in te gaan om ons verhaal te delen in diverse kerken!

U kunt ons ook boeken om het project “Onderweg” op te voeren, bijvoorbeeld als een volledig georganiseerde themadienst in uw kerk. Wij komen graag bij u langs! Neem voor meer informatie contact met ons op via optredens.reflection@gmail.com