Koorweekend in Delft

 

18 tot en met 20 januari gingen we met Reflection voor het eerst in 4 jaar weer op koorweekend. Dit vond plaats in het Kruithuis in Delft. Op vrijdagavond werden we ontvangen met broodjes knakworst en pompoensoep. Na het uitpakken van de bestelde boodschappen, werd de avond afgesloten met een brainstorm voor een nieuw project voor Reflection. Hierna bleef een groepje tot laat in de avond spelletjes spelen en ging de rest al slapen. Zaterdag ochtend kregen we een super leuke zangworkshop waarin we alles leerden over dingen als twang en ademhaling.

Reflection bij de toren van de Nieuwe Kerk in Delft

Zaterdagmiddag twijfelden we over een stadswandeling of het beklimmen van de toren van de Nieuwe Kerk. Uiteindelijk viel de keuze op het beklimmen van de toren, dus gingen we gezamenlijk de hoogte in. Toen we weer met beide voeten op de grond stonden, sloot een klein groepje de klimtocht af met een bezoek aan de Oude en Nieuwe kerk. De rest sloot het af met warme chocolademelk en taart op een van de terrasjes op het plein van de kerk. Toen iedereen terug was, was het alweer etenstijd. We aten heerlijke curry, uiteraard gekookt door een aantal van onze koorleden. Na het eten hebben we nog een paar koornummers gezongen. Hierna werd de avond weer afgesloten met spelletjes, maar dan met meer mensen. Ook de voetbaltafel die in het gebouw stond, werd veelvuldig gebruikt. Ondertussen kregen we een fluit/pianoconcert van een deel van onze band.

Helaas was er geen kerk gevonden waar we mochten/konden optreden, dus bezochten we gewoon een kerkdienst ergens in Delft. Gelukkig is gewoon meezingen ook leuk om te doen! Na de kerkdienst werden alle koffers en tassen weer ingepakt. We sloten het super gezellige koorweekend af met het eten van pasta. Nadat we alles weer netjes hadden opgeruimd, vertrok iedereen weer richting huis.

Geef een reactie