Doe mee

 • Lid worden

  Wij zijn op zoek naar nieuwe leden. Of je zingt of een instrument bespeelt, iedereen is van harte welkom. Ook is ondersteuning van onze licht- en geluidstechnici welkom. Na de aanmelding word je uitgenodigd en vindt een (muzikale) kennismaking plaats.

 • Donateur worden

  Om door te kunnen gaan met zingen en muziek maken investeren we regel­matig in onder meer onze geluidsinstallatie. Ook voor onze projecten, het vervoeren van de installatie en instrumenten voor optredens is geld nodig. Lees hier hoe je kunt helpen.

 • Sponsor worden

  Sinds de oprichting heeft Reflection allerlei fasen doorgemaakt. Daarbij is de ontwikkeling van technische middelen ook niet stil blijven staan. We groeien graag mee met de tijd en zijn we ons ook bewust dat daar ook een prijskaartje aan hangt. Denl hierbij aan zaalhuur voor het organiseren van concerten, investeringen in licht- en geluidstechniek etc. Wellicht zie je een rol als sponsor voor je weggelegd?

 • Contact

  Voor het bijwonen van een repetitie, om donateur of sponsor te worden, om een optreden te boeken of voor algemene informatie kun je contact opnemen via het contactformulier of voel je vrij om binnen te wandelen tijdens een repetitie!