Actueel

Project Onderweg: Niemand wordt weer Iemand
Één van de bijzondere en hoopgevende ontmoetingen van de reiziger was met Niemand. Deze jongen heeft geen vrienden en wordt gepest om zijn wonderlijke en slimme opmerkingen en zijn houtje-touwtjejas. Doordat hij niet begrepen wordt, gaat hij door het lint en belandt zo achterin de klas.

Op het schoolplein wordt hij vaak nagedaan en uitgelachen. Dit ging zelfs zo ver, dat één van de pestkoppen zijn jas afpakte en aantrok. Alhoewel Niemand zich moedig verzette, won de pestkop de strijd. Op dit moment grijpt onze reiziger in, maar hoe?

Dit ziet u allemaal als u tijdens één van de uitvoeringen van ons project komt kijken! De eerstvolgende uitvoering is op 15 maart te bekijken in de PKN-kerk in Tienhoven. Voor meer informatie kunt u in de agenda kijken.

Ook is het nog mogelijk om ons uit te nodigen om het project bij u in de gemeente op te voeren, neem voor meer informatie hierover contact op met optredens.reflection@gmail.com

We hopen u te zien bij één van de uitvoeringen en te delen hoe Niemand weer Iemand wordt!

Thomas (Niemand) en Ingrid (De Pestkop die de jas afpakt)

Kerstnachtdienst, 24 december 2019
Op 24-12-2019 mocht Reflection de muzikale begeleiding verzorgen in de kerstnachtdienst bij de gereformeerde kerk in Woerdense Verlaat. Bezoekers werden naar de kerk geleid door een spoor van waxinelichtjes. In de kerkdienst zongen we 6 mooie kerstnummers, waaronder ‘Mary did you know’ en ‘Run to Bethlehem’. Ook begeleidde de band de (welbekende) samenzang nummers en was er een prachtig duet van onze dirigente Ellen Grevelink op de blokfluit en onze fluitiste Anita Dam op de dwarsfluit. Al met al weer een mooie dienst. Op naar een goed 2020 waarin we blijven zingen voor en over God en Zijn boodschap.

Lichtjestocht Utrecht, 21 december 2019
Als je er geweest was, had je ze kunnen zien, en kunnen volgen…..al die lichtjes!
Toen op de kortste dag van 2019 honderden lichtjes een lichtpad vormden door Utrecht noordoost, van de ene kerk naar de andere.
En als je dan bij de herberg in de Tuindorp-kerk aankwam, kreeg je iets lekkers, rust en mooie muziek….
Daar mocht ons koor zingen voor die pauzerende mensen, en we zongen enthousiast en relaxed over de herders die het blijde nieuws hoorden van de engel. We zongen even later met rilling over onze rug “heavens King is a perfect Lamb”…..
Al met al een mooie avond om aan mee te werken, we kijken er blij op terug.